Hydr'instant Rode Vruchten 600g

€ 24,50
Niet op voorraad

Neem contact op met ons via telefoon of e-mail, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Gedehydrateerde bereiding om gegelifieerd water te reconstitueren. Maakt de hydratatie van patiënten met dysfagie (slikstoornissen) mogelijk door een verlaging van het risico op "verslikking". Maakt de reconstitutie mogelijk van gegelifieerd waters van graad 1 tot 3, afhankelijk van het watervolume. Geleverd met een maatlepel.

Zonder gelatine, zonder azo-kleurstoffen, 8 verschillende parfums

Valeurs nutritionnelles calculées pour 100 g
Énergie (kcal) 326
Énergie (kJ) 1369
Matières grasses (g) <0,4
Dont acides gras saturés (g) <0,15
Glucides (g) 65
Dont sucres (g) 33,5
Fibres alimentaires (g) 27,7
Protéines (g) 1,5
Sel (g) 0,28
Valeurs nutritionnelles calculées par portion
Énergie (kcal) 98
Énergie (kJ) 411
Matières grasses (g) <0,12
Dont acides gras saturés (g) <0,045
Glucides (g) 19,5
Dont sucres (g) 10,05
Fibres alimentaires (g) 8,31
Protéines (g) 0,45
Sel (g) 0,08

A titre indicatif, données non contractuelles

Twee bereidingswijzen -

- Optimaal - voeg het poeder in één keer of geleidelijk als regen in de nodige hoeveelheid water en roer met een klopper. Opeenvolgende toevoegingen veroorzaken de vorming van klonters. Bij gebruik van meerdere dosissen, groepeer de inhoud in een enkel recipiënt en volg
het bereidingsprotocol.

- vereenvoudigde wijze - voeg het poeder geleidelijk als regen in de nodige hoeveelheid water en roer met een vork. Tip - geef voorkeur aan kleine volumes en kleine containers (de afwezigheid van klonters kan niet gegarandeerd worden met een vork).

CNK3362613
OrganisatiesNutrisens
BehoudKamertemperatuur (15°C - 25°C)